U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Masgutova wereldwijd

De Masgutova Methode® wordt wijd verspreid, via intensieve cursussen en workshops aan meer dan 26.000 ouders, zorgenden, hulpverleners, (para)medici en andere professionals in de hele wereld.

Dr. Masgutova’s organisatie heeft meer dan 90.000 kinderen en volwassenen bereikt, in meer dan 25 landen, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Hong Kong, Egypte, Indonesië, India, Rusland, Servië, Polen, Slovenië, Kroatië, Zweden, Portugal, België, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland.

 

Nederland

Vanaf 2014 worden professionals in Nederland opgeleid. Deze professionals zijn bevoegd om de aangeleerde technieken uit de Masgutova Methode® in te zetten in de eigen praktijk. 

 

Wil je op de hoogte blijven van de MNRI® cursussen die in Europa worden gegeven, vul dan dit formulier in.  

 

Wie is Masgutova?

Dr. Svetlana Masgutova - Ph.D. in Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie - is grondlegster en ontwikkelaar van de Masgutova Neurosensomotorische Reflex Integratie Methode (MNRI®) en directeur van de Masgutova MNRI® Instituten in Polen en de Verenigde Staten. 

 

Voortdurend in ontwikkeling

Dr. Svetlana Masgutova heeft haar methode door de jaren heen steeds verder verfijnd en is zich steeds blijven ontwikkelen. Ook vandaag de dag blijft Dr. Svetlana Masgutova de allernieuwste neurologische inzichten onderzoeken en verder uitwerken in haar methode. Hiermee gaat de Masgutova Neurosensomotorische Reflex Integratie Methode® dieper en is verfijnder van opzet dan de diverse andere methoden die we kennen.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?