U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 
 
En nu komt er uit wat er in zit
Katrien Fornoville

 

Anderhalf jaar geleden is onze dochter naar speciaal basisonderwijs (SBO) overgeplaatst omdat ze als 11-jarige stagneerde op het gebied van rekenen en spelling op M4/E4 niveau. Begrijpend lezen en de zaakvakken gingen verder uitzonderlijk goed. Toen we startten in het SBO was het uitstroomadvies Praktijkonderwijs. 

In die tijd zijn we gestart met MNRI® reflexintegratie bij Will Missot.  

Precies een jaar geleden heb ik zelf de MNRI® basiscursus Dynamic and Postural Reflex Pattern Integration gedaan en zijn we hiermee thuis aan de slag gegaan.

Weken hebben we dagelijks diverse integraties gedaan. We blijven stoeien met STNR en MORO, maar die gaan elke keer weer een klein beetje beter.

Al deze inzet heeft ervoor gezorgd dat we vóór de zomervakantie te horen kregen dat we op zoek mochten naar een kleine school waar VMBO-T onderwijs wordt aangeboden. Daar waren wij heel blij mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Nu kwam onze dame vorige week thuis met het nieuws dat ze bij de Cito toetsen van M8 overal A heeft gehaald, behalve Spelling, dat was een C.

Ze was enorm trots en ook wel heel verbaasd over het resultaat. Meteen daarna kwam er een mailtje van de juf met de vraag of ik de maandag na de kerstvakantie a.u.b. op school wil komen om de resultaten van het NIO onderzoek en de behaalde cito scores te bespreken.

Die schoolresultaten zijn natuurlijk erg fijn, maar het allerfijnste is dat wij nu een meisje in huis hebben wat fluitend naar school gaat, zingend thuis komt en over het algemeen heel lekker in haar vel zit.

Wie had dit 6 jaar geleden kunnen bedenken!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels volgen we een MNRI® Tactile en PTSD protocol bij Karin Modderman en dat werkt super goed. Dochterlief zei vandaag nog hoe ontspannen ze zich altijd voelt na zo'n behandeling. 

Sien Poll helpt ons om van haar platvoetjes af te komen, inmiddels kan ze al niet meer plat met haar voeten op de grond maar is er een klein 'holletje' aan het ontstaan. En Karin Mol-Bollen heeft haar een MNRI® Oral & Facial behandeling gegeven, waar we graag in de toekomst mee verder willen want die tong die steeds alle kanten op wil is toch niet zo heel erg handig.

In het najaar heeft school besloten om een NIO af te nemen om te kijken of haar resultaten komen door haar ijverige inzet of door haar intelligentie.