U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Een gelukkigere zoon -

via Gabriëlle Verouden

 

"MNRI - wat heeft dit ons gebracht? Na een lange zoektocht kwam ik bij Gabriëlle Verouden terecht. Een beetje sceptisch liet ik me meeslepen in het wereldje van MNRI!

Gabrielle heeft Jesse geholpen om de rest van de wereld te laten zien wat ik allang voelde en wist! 

Jesse was altijd enorm gespannen, had obstipatie, was vaak in zichzelf gekeerd, vond opletten in de klas maar lastig en was altijd op zijn hoede!

Kinderartsen, psychologen, homeopa-ten en beloningssystemen... Alles hebben we geprobeerd om de obstipatie, zijn laag zelfbeeld en gespannen houding op te lossen!

Nu, een paar maanden later is het weg, foetsie, verdwenen! Hoe? Door MNRI! 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Wat ik zo fijn vond was de erkenning die we kregen van Gabrielle, zij begreep hoe Jesse dacht en wist waar dit aan lag waardoor we doelgericht te werk konden gaan! Zonder te praten.

Ik sta er nog steeds van te kijken wat dit voor ons gedaan heeft! Ik heb een zekere jongen thuis die stevig in zijn schoenen staat en zelf nog moet wennen aan zijn nieuwe 'ik'! Hij komt voor zichzelf op en daar is hij trots op! Hij is trots op zichzelf en dat heeft er ook voor gezorgd dat hij nu meer geniet van het leven.Dit zie je terug in het doen van dingen die hij eerst niet zou durven! Hij gaat de uitdaging aan!

MNRI heeft ons een gelukkigere  zoon gegeven!"

 

  

 

Jesse loopt nu de klas binnen en gaat METEEN aan de slag met hetgeen dat ze mogen doen tot 08.30 uur!

Dat was nooit het geval, vroeger had hij de juf nodig om de dag door te nemen, zijn laatje in te richten zodat de chaos beperkt zou blijven! Nu is het WEG, FOETSIE, VERDWENEN!

De gespannen houding is verdwenen, ineens was het weg! Door de oefeningen die we bijna dagelijks gedaan hebben. Oefeningen die voor ons niet erg waren omdat we de vooruitgang zagen en echt voelden! De obstipatie is verdwenen! Ineens besloot hij dat het anders moest en sindsdien gaat het goed!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?